Meld uw mantelzorger aan voor een financieel compliment

Home > Inwoners > Actuele berichten > Meld uw mantelzorger aan voor een financieel compliment

Meld uw mantelzorger aan voor een financieel compliment

Dit item is verlopen op 01-07-2017.

De gemeente Staphorst waardeert de inzet door mantelzorgers. In november 2017 wordt hiervoor een financieel mantelzorgcompliment uitgedeeld.

Is er iemand die gedurende langere tijd veel voor u zorgt, zoals een familielid, een buur, een vriend of vriendin? Uit uw waardering voor uw mantelzorger en vraag voor hem of haar het mantelzorgcompliment aan.

Het mantelzorgcompliment bestaat uit de volgende bedragen:

• 25 euro voor mantelzorgers van 6 tot 12 jaar
  • 50 euro voor mantelzorgers van 12 tot 18 jaar
  • 100 euro voor mantelzorgers van 18 jaar en ouder

Steunpunt Mantelzorg van Carinova beoordeelt uw aanvraag. Het compliment wordt in de maand november 2017 uitgekeerd; de maand waarin de Dag van de Mantelzorg valt. Zie voor de voorwaarden de toelichting op het aanvraagformulier. U kunt het aanvraagformulier ook afhalen bij de receptie van het gemeentehuis of opvragen bij het Steunpunt Mantelzorg via de mantelzorgconsulent Femmie Stolte (e-mail: f.stolte@carinova.nl, telefoonnummer: 06 – 22 87 13 19).