Het gemeentehuis is alleen op afspraak geopend. U kunt hiervoor een afspraak maken. Denk er dan aan dat u een mondkapje meeneemt en opdoet tijdens uw bezoek aan het gemeentehuis.

Meer weten over coronavaccinatie?

Home > Inwoners > Actuele berichten > Meer weten over coronavaccinatie?

Meer weten over coronavaccinatie?

Iedereen verlangt naar een leven zonder coronaregels. Vaccineren is hierin de belangrijkste stap. Coronavaccinatie start mogelijk begin 2021. Als we ons laten vaccineren, kan corona niet meer zomaar om zich heen grijpen en krijgen we stapje voor stapje meer vrijheid terug.

Het is goed om te weten dat elk vaccin dat straks is goedgekeurd op tienduizenden mensen is getest. Zo weten we dat het veilig is en ons goed beschermt tegen het virus. Een inenting beschermt niet alleen uzelf, maar ook uw familie, vrienden en de kwetsbare mensen om u heen.

Het is begrijpelijk als u vragen heeft. Antwoorden vindt u op coronavaccinatie.nl.