Het gemeentehuis is alleen op afspraak geopend. U kunt hiervoor een afspraak maken. Denk er dan aan dat u een mondkapje meeneemt en opdoet tijdens uw bezoek aan het gemeentehuis.

Laat u testen bij corona gerelateerde klachten

Home > Inwoners > Actuele berichten > Laat u testen bij corona gerelateerde klachten

Laat u testen bij corona gerelateerde klachten

Landelijk dalen de cijfers inmiddels licht, maar we zijn er nog lang niet. Het blijft van belang om ons aan de maatregelen te houden en te laten testen in het geval van klachten. U kunt zich laten testen bij de GGD als u klachten heeft die bij het coronavirus passen.

Wanneer testen en in quarantaine?

Stroomschema wanneer testen en in quarantaine?

Afspraak maken voor een test

Voor een afspraak neemt u contact op met GGD IJsselland, www.ggdijsselland.nl/coronatest. U kunt ook het landelijke nummer 0800 – 1202 bellen om een afspraak te maken. U hoeft niet eerst naar een (huis)arts voor een doorverwijzing. Maar als u ook andere aandoeningen of zware coronaklachten heeft, belt u wel met de huisarts.