Het gemeentehuis is alleen op afspraak geopend. U kunt hiervoor een afspraak maken. Denk er dan aan dat u een mondkapje meeneemt en opdoet tijdens uw bezoek aan het gemeentehuis.

Koop lokaal

Home > Inwoners > Actuele berichten > Koop lokaal

Koop lokaal

Lokaal ondernemerschap. Het is de spil van de economie in Nederland. Maar in deze coronacrisis worden onze lokale ondernemers hard geraakt. Laten we hen een steuntje in de rug geven! Doe uw inkopen bij lokale winkeliers.

Is het niet (meer) mogelijk om de fysieke winkel te bezoeken? Verschillende winkels hebben een webshop of zijn een thuisbezorgdienst begonnen. Of bestel eens een maaltijd bij een horecazaak die over is gegaan op bezorging.