Kom naar de verkiezingsdebatten op 15 en 19 maart

Home > Inwoners > Actuele berichten > Kom naar de verkiezingsdebatten op 15 en 19 maart

Kom naar de verkiezingsdebatten op 15 en 19 maart

RSS
Dit item is verlopen op 20-03-2018.
Verkiezingen

Verkiezingsdebat 15 maart

Een verkiezingsdebat voor en door jongeren! Op donderdagavond 15 maart organiseert de Jongerenraad, onder leiding van Walter Klerks, een debat in uitgaanscentrum Kisteman. Het jongerendebat start om 19.30 uur. U bent van harte welkom!

Verkiezingsdebat 19 maart

Het grote verkiezingsdebat voor alle inwoners vindt plaats op maandagavond 19 maart bij café Spoorzicht. Deze wordt geleid door Marcel van Dijk. Na een aftrap van burgemeester Segers krijgen lijsttrekkers de tijd om hun speerpunten helder en krachtig naar voren te brengen. Hieruit wordt duidelijk wat de zes politieke partijen het belangrijkste vinden voor de komende vier jaar. Er wordt in afwisselende samenstelling gedebatteerd tussen de lijsttrekkers. Als inwoner kunt u actief deelnemen door het stellen en beantwoorden van vragen. Er is daarnaast voldoende gelegenheid om met de kandidaat raadsleden in gesprek te gaan. Het verkiezingsdebat start om 19.30 uur. U bent van harte welkom!

Meer informatie over de verkiezingen, zoals de verkiezingskrant en de stemwijzer, vindt u op www.staphorst.nl/verkiezingen.

Direct naar: