Kom eens een kijkje nemen in het gemeentehuis!

Home > Inwoners > Actuele berichten > Kom eens een kijkje nemen in het gemeentehuis!

Kom eens een kijkje nemen in het gemeentehuis!

Dit item is verlopen op 27-02-2019.

Veel inwoners kennen de gemeente alleen van het ophalen van paspoorten en rijbewijzen, van de gemeentelijke belastingen of het aanvragen van een omgevingsvergunning. Maar de gemeenteraad en het college willen u graag ontmoeten en u op een informele en ongedwongen manier laten zien wie de gemeente is en wat wij voor u kunnen betekenen.

Uitnodiging

Wij nodigen u uit voor een inwonersavond op dinsdagavond 5 maart 2019. U bent om 19.15 uur van harte welkom in het gemeentehuis aan de Binnenweg 26 in Staphorst.

In onderstaand schema vindt u ons programma op hoofdlijnen.

• 19.15 uur: Inloop met koffie en thee
  • 19.30 uur: Opening met korte introductie van onze gemeente door burgemeester Segers
  • 19.45 uur: Rondleiding door het gemeentehuis onder leiding van wethouders en raadsleden. Medewerkers van verschillende afdelingen vertellen over hun werk
  • ± 21.45 uur: Afsluiting door burgemeester Segers

Aanmelden

In verband met de voorbereidingen voor deze avond, willen wij graag weten of u komt en met hoeveel personen. Wilt u ons dit uiterlijk 26 februari laten weten? Dit kan via welkom@staphorst.nl of (0522) 46 74 00.