Kom eens een kijkje nemen in het gemeentehuis!

Home > Inwoners > Actuele berichten > Kom eens een kijkje nemen in het gemeentehuis!

Kom eens een kijkje nemen in het gemeentehuis!

Veel inwoners kennen de gemeente alleen van het ophalen van paspoorten en rijbewijzen, van de gemeentelijke belastingen of het aanvragen van een omgevingsvergunning. Maar de gemeenteraad en het college willen u graag ontmoeten en u op een informele en ongedwongen manier laten zien wie de gemeente is en wat wij voor u kunnen betekenen.

Uitnodiging

Wij nodigen u uit voor een inwonersavond op dinsdagavond 5 maart 2019. U bent om 19.15 uur van harte welkom in het gemeentehuis aan de Binnenweg 26 in Staphorst.

In onderstaand schema vindt u ons programma op hoofdlijnen.

• 19.15 uur: Inloop met koffie en thee
  • 19.30 uur: Opening met korte introductie van onze gemeente door burgemeester Segers
  • 19.45 uur: Rondleiding door het gemeentehuis onder leiding van wethouders en raadsleden. Medewerkers van verschillende afdelingen vertellen over hun werk
  • ± 21.45 uur: Afsluiting door burgemeester Segers

Aanmelden

In verband met de voorbereidingen voor deze avond, willen wij graag weten of u komt en met hoeveel personen. Wilt u ons dit uiterlijk 26 februari laten weten? Dit kan via welkom@staphorst.nl of (0522) 46 74 00.