Kom eens bij ons kijken!

Home > Inwoners > Actuele berichten > Kom eens bij ons kijken!

Kom eens bij ons kijken!

U woont in de gemeente Staphorst. Wellicht al wat langer, misschien ook nog maar net. Graag willen gemeenteraad en college u ontmoeten, en laten zien wie de gemeente is en wat de gemeente voor u kan betekenen. Op een informele en ongedwongen wijze, zodat u een beeld krijgt van de gemeente.

Programma

Op woensdagavond 27 september 2017 bent u om 19.30 uur van harte welkom in het gemeentehuis van Staphorst, Binnenweg 26 in Staphorst. Het programma is als volgt:

• 19.15 uur: inloop met koffie en thee.
  • 19.30 uur: welkomstwoord door burgemeester Segers
  • Korte introductie over de gemeente.
  • Rondleiding door het gemeentehuis. U komt daarbij langs enkele afdelingen, waar ze u vertellen wat ze daar doen.
  • 22.00 uur: einde avond.

Opgave

In verband met de voorbereidingen voor deze avond, willen we graag weten of u komt en met hoeveel personen. Wilt u ons dit uiterlijk 22 september laten weten via e-mailadres welkom@staphorst.nl of telefonisch via (0522) 46 74 00.

Namens raad en college graag tot woensdag 27 september 2017.

Hoogachtend,
Burgemeester van Staphorst,