Het gemeentehuis is alleen op afspraak geopend. U kunt hiervoor een afspraak maken. Denk er dan aan dat u een mondkapje meeneemt en opdoet tijdens uw bezoek aan het gemeentehuis.

Kinderopvang tot en met 17 januari 2021

Home > Inwoners > Actuele berichten > Kinderopvang tot en met 17 januari 2021

Kinderopvang tot en met 17 januari 2021

Dit item is verlopen op 18-01-2021.

De kinderopvang (kinderdagopvang en BSO) en het basisonderwijs is gesloten tot en met tenminste 17 januari 2021. Er is noodopvang voor kinderen van ouders met cruciale beroepen en kinderen in een kwetsbare positie.

De kinderopvang (kinderdagopvang en BSO) en het basisonderwijs is gesloten tot en met ten minste 17 januari 2021. Kinderen van wie de ouders in cruciale beroepsgroepen werken en kinderen in een kwetsbare positie, kunnen in principe terecht bij de eigen kinderopvang en school voor noodopvang. De gastouderopvang is wel open, maar er geldt wel het dringende verzoek aan ouders om alleen gebruik te maken van de opvang als zij een cruciaal beroep uitoefenen of als hun kinderen in een kwetsbare positie zitten.

Het kabinet gaat ouders tegemoetkomen in de gemaakte kosten van opvang tijdens de periode van sluiting tot de maximum uurprijs.

In de te downloaden poster vindt u hierover meer informatie. Of kijk op www.rijksoverheid.nl/noodopvang.

Te downloaden: