Het gemeentehuis is alleen op afspraak geopend. U kunt hiervoor een afspraak maken.

Kijk voor 1 juli de online informatiebijeenkomst over woningverduurzaming terug

Home > Inwoners > Actuele berichten > Kijk voor 1 juli de online informatiebijeenkomst over woningverduurzaming terug

Kijk voor 1 juli de online informatiebijeenkomst over woningverduurzaming terug

Dit item is verlopen op 01-07-2020.

Tachtig woningeigenaren namen woensdag 10 juni deel aan de online informatiebijeenkomst ‘Hoe verduurzaam ik mijn woning slim en betaalbaar?’ Wilt u uw woning ook verduurzamen en wilt u weten hoe dat het beste kan? Kijk dan nu deze bijeenkomst online terug.

Woningeigenaren krijgen informatie over het energiezuiniger maken van het huis, de te verwachten kosten en opbrengsten, en subsidies en regelingen. Deelnemers aan de bijeenkomst beoordelen deze met een gemiddelde van een 8. De bijeenkomst werd georganiseerd door de gemeente Staphorst samen met Wij Duurzaam Staphorst. Ook Kiekebos & Bakker Klimaattechniek en BEVO Isolaties & Duurzaamheid leverden een bijdrage aan de bijeenkomst.

Tot en met 1 juli kunt u de online informatiebijeenkomst op een voor u geschikt moment terugkijken. Met deze mogelijkheid komen we tegemoet aan de grote interesse in dit onderwerp.

Inhoud energiebespaartasIedere deelnemer uit de gemeente Staphorst krijgt na afloop een gratis energiebespaartas met een totale waarde van € 75,- aangeboden met daarin energiebesparende producten en een kortingsbon (maximaal één tas per huisadres). Ook kunnen deelnemers zich aanmelden voor een gratis energieadviesgesprek.

Meer informatie: