Denkt u mee over de menustructuur van de nieuwe gemeentelijke website? Vul hiervoor de test in via https://bit.ly/3HVB1Z9. U krijgt een aantal vragen waar u ongeveer 5 tot 10 minuten mee bezig bent. Geen antwoord is onjuist. Goed om te weten: deze test is volledig anoniem. Met uw antwoorden helpt u ons om de website zo overzichtelijk mogelijk voor u in te richten.

Kennispoort Regio Zwolle

Home > Inwoners > Actuele berichten > Kennispoort Regio Zwolle

Kennispoort Regio Zwolle

Kennispoort Regio Zwolle helpt alle ondernemers in Regio Zwolle met innoveren, vernieuwend te ondernemen en met internationaal zakendoen. Een team van adviseurs geeft onafhankelijk, kosteloos en praktisch advies.

Waar kan Kennispoort jou bij helpen?

Kennispoort wordt gefinancierd door provincie Overijssel, de 22 gemeenten die Regio Zwolle vormen, verschillende onderwijsinstellingen en samenwerkingspartners. Heeft u een vernieuwend of innovatief idee waar u werk van wilt maken? Zoekt u financiering voor uw product of dienst? Of mist u kennis of een netwerk die u nodig heeft om de volgende (internationale) stap te zetten? Kennispoort helpt uw bedrijf groeien! Kennispoort werkt ook nauw samen met andere nationale en internationale organisaties die zich inzetten voor meer innovatie. Zo versterken we Regio Zwolle met elkaar.

Contact

Bent u (startende) ondernemer in Regio Zwolle? Neem contact met Kennispoort op via info@kennispoortregiozwolle.nl of 038 - 202 20 20. Zie voor meer informatie de website kennispoortregiozwolle.nl.