Het gemeentehuis is alleen op afspraak geopend. U kunt hiervoor een afspraak maken. Denk er dan aan dat u een mondkapje meeneemt en opdoet tijdens uw bezoek aan het gemeentehuis.

Is uw verkeerskennis nog up-to-date?

Home > Inwoners > Actuele berichten > Is uw verkeerskennis nog up-to-date?

Is uw verkeerskennis nog up-to-date?

Al van jongs af aan neemt u elke dag deel aan het verkeer. U hebt intussen al heel wat kilometers afgelegd te voet, op de fiets en met de auto. Maar, wanneer hebt u voor het laatst verdiept in de verkeersregels? Voor veel mensen is dat al lang geleden. Daarom zijn we in samenwerking met Veilig Verkeer Nederland en in opdracht van de provincie Overijssel een campagne opgestart om uw verkeerskennis op te frissen.

Veilig Verkeer Nederland praat u bij over veelvoorkomende verkeerssituaties aan de hand van negen korte video’s. Aan bod komen onderwerpen als voorrang verlenen, rotondes en nieuwe verkeersborden. Zo kunt u thuis, op uw eigen computer, tablet of smartphone, toch uw verkeerskennis opfrissen.

Wilt u direct testen hoe uw verkeerskennis ervoor staat? Doe dan de VVN online opfriscursus. U krijgt direct de antwoorden te zien met uitleg. Zo ontdekt u binnen enkele minuten of uw verkeerskennis nog actueel is.