Sluit venster x

Ondanks de maatregelen vanwege het coronavirus proberen wij u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Alleen op afspraak geopend

Het gemeentehuis is alleen op afspraak geopend. U kunt hiervoor een afspraak maken. Denk er dan aan dat u een mondkapje meeneemt en opdoet tijdens uw bezoek aan het gemeentehuis.

Digitaal waar dat kan

De digitale dienstverlening gaat wel door. Wij adviseren u om zoveel mogelijk zaken digitaal te regelen.

Is uw verkeerskennis nog up-to-date?

Home > Inwoners > Actuele berichten > Is uw verkeerskennis nog up-to-date?

Is uw verkeerskennis nog up-to-date?

RSS

Al van jongs af aan neemt u elke dag deel aan het verkeer. U hebt intussen al heel wat kilometers afgelegd te voet, op de fiets en met de auto. Maar, wanneer hebt u voor het laatst verdiept in de verkeersregels? Voor veel mensen is dat al lang geleden. Daarom zijn we in samenwerking met Veilig Verkeer Nederland en in opdracht van de provincie Overijssel een campagne opgestart om uw verkeerskennis op te frissen.

Veilig Verkeer Nederland praat u bij over veelvoorkomende verkeerssituaties aan de hand van negen korte video’s. Aan bod komen onderwerpen als voorrang verlenen, rotondes en nieuwe verkeersborden. Zo kunt u thuis, op uw eigen computer, tablet of smartphone, toch uw verkeerskennis opfrissen.

Wilt u direct testen hoe uw verkeerskennis ervoor staat? Doe dan de VVN online opfriscursus. U krijgt direct de antwoorden te zien met uitleg. Zo ontdekt u binnen enkele minuten of uw verkeerskennis nog actueel is.

Wysiwyg