Vanwege het coronavirus zijn de publieksbalies in het gemeentehuis tot en met 6 april gesloten.

Voor dringende gevallen en voor het inzien van stukken kunt u telefonisch een afspraak maken: (0522) 46 74 00, op werkdagen van 08.30 tot 12.30 uur en van 13.00 tot 16.30 uur (op vrijdag tot 16.00 uur). Wanneer u ons belt, krijgt u een telefonisch keuzemenu.

Interactieve regiokaart Brandweer IJsselland

Home > Inwoners > Actuele berichten > Interactieve regiokaart Brandweer IJsselland

Interactieve regiokaart Brandweer IJsselland

Hoe zijn de 35 brandweerposten geografisch verspreid in IJsselland, wat voor materieel staat er en hoeveel mensen heeft een post maximaal nodig om goed uit te kunnen rukken?

Wie snel een antwoord wil op deze vragen, vindt ze op de interactieve regiokaart van Brandweer IJsselland op de website van Brandweer Nederland, de landelijke site voor alle 25 brandweerregio’s in Nederland. IJsselland heeft de primeur met deze nieuwe tool die in de toekomst nog verder ontwikkeld kan worden.

Mensen en materieel

De regiokaart is te vinden op www.brandweer.nl/ijsselland, vlak onder de nieuwsitems. Je kunt een post uit de lijst selecteren of op de kaart klikken. In het scherm rechts naast de kaart zie je een overzicht van brandweermensen en materieel op de posten. We hebben per post het aantal brandweermensen vermeld dat maximaal nodig is om goed uit te kunnen rukken.

Regiokaart Brandweer IJsselland, gebied Staphorst

Landelijk én regionaal

Brandweer.nl is de landelijke website van de 25 brandweerregio’s. Op deze site wordt landelijk en regionaal brandweernieuws gedeeld en het is dé plek voor publieksinformatie. Denk bijvoorbeeld aan preventie- en wervingscampagnes, mooie ervaringsverhalen en algemene informatie over de brandweer en brandweertaken.