Interactieve online informatiebijeenkomst over het reizen met het OV

Home > Inwoners > Actuele berichten > Interactieve online informatiebijeenkomst over het reizen met het OV

Interactieve online informatiebijeenkomst over het reizen met het OV

RSS

(Opnieuw) leren reizen met het openbaar vervoer? Als reizen met de bus of trein weer gewoon kan, is het misschien niet duidelijk hoe dat precies in z’n werk gaat. Dan bieden de interactieve online OV-informatiebijeenkomsten uitkomst. Er zijn interactieve bijeenkomsten gepland op: donderdag 20 januari, maandag 24 januari, dinsdag 1 februari, woensdag 16 februari of dinsdag 15 maart 2022. De bijeenkomst begint om 13.30 uur en duurt maximaal een uur.

In een klein groepje legt een OV-ambassadeur stapsgewijs uit hoe een OV-chipkaart aanvragen en gebruiken in het openbaar vervoer gaat. OV-ambassadeurs zijn vrijwilligers, senior en ervaren OV-gebruikers , die andere senioren wegwijs maken in het openbaar vervoer.

Na aanmelding via e-mail ov-ambassadeur@ervaarhetov.nl of telefoon 038 – 45 40 130 ontvangen deelnemers een inlogcode. Voor het deelnemen aan deze bijeenkomst hebben deelnemers een telefoon, tablet of computer nodig met camera en microfoon. Mensen die niet precies weten hoe een inlogcode werkt kunnen telefonisch op weg geholpen worden. Na deze bijeenkomst is er de mogelijkheid om een afspraak te maken met de OV-ambassadeur voor uitleg op het station en het maken van een proefreisje onder begeleiding.

Deelname is gratis. Bij een eventueel proefreisje betaalt de deelnemer zelf de reiskosten.

Wysiwyg