Inloopavond kruising Ebbinge Wubbenlaan – Viaductweg

Home > Inwoners > Actuele berichten > Inloopavond kruising Ebbinge Wubbenlaan – Viaductweg

Inloopavond kruising Ebbinge Wubbenlaan – Viaductweg

Dit item is verlopen op 19-04-2019.

Onlangs is een mogelijke aanpassing van de kruising Ebbinge Wubbenlaan – Viaductweg voorgelegd aan de gemeenteraad. Zij hebben toen aangegeven graag meerdere alternatieven te willen beoordelen. Omdat we met een breed gedragen oplossing willen komen, vragen we hiervoor u als inwoner om uw hulp.

Tijdens een inloopavond van de gemeente krijgt u de mogelijkheid uw mening te geven over deze kruising. Welke oplossing denkt u dat het beste past bij deze verkeerssituatie? Uw opmerkingen, ideeën en alternatieve oplossingen kunt u aan ons kenbaar maken tijdens de inloopavond op 15 april, van 18.30 tot 20.30 uur in de patio van het gemeentehuis.

Beoordeling op aspecten

• Ingebrachte voorstellen worden beoordeeld op de volgende aspecten:
  • Verkeersveiligheid
  • Gebruik kruising bij evenementen op evenemententerrein De Tippe
  • Toegankelijkheid kruising voor bezoekers VV Staphorst
  • Toegankelijkheid kruising landbouw- en vrachtverkeer
  • Effecten op aanliggende woonwijk
  • Toekomstbestendigheid
  • Kosten

Schriftelijk of per e-mail

De aangedragen oplossingen met beoordeling zullen ter besluitvorming aan de raad worden voorgelegd. Bent u niet in de gelegenheid om op 15 april het gemeentehuis te bezoeken? Dan kunt u uw bericht ook tot 19 april schriftelijk (Postbus 2, 7950 AA Staphorst) of via mail (gemeente@staphorst.nl) doorgeven.

T. (0522) 46 74 00 of bel: 140522
E. gemeente@staphorst.nl