IkPas bijna van start. 40 dagen zonder alcohol: 6 maart t/m 14 april

Home > Inwoners > Actuele berichten > IkPas bijna van start. 40 dagen zonder alcohol: 6 maart t/m 14 april

IkPas bijna van start. 40 dagen zonder alcohol: 6 maart t/m 14 april

Dit item is verlopen op 15-04-2019.

Tijdelijk uw alcoholgebruik op pauze zetten zorgt ervoor dat u zicht houdt op de functie van alcoholgebruik in uw leven. Wilt u als individu, vereniging, organisatie of groep meedoen aan IkPas en 40 dagen geen alcohol drinken? Geef u op via www.ikpas.nl/staphorst.

Groepsfoto van de ambassadeurs Niels Ubak, Alwin Mussche, Theo Segers en Nanda Knol.

Ambassadeurs vanuit de gemeente Staphorst zijn Niels Ubak (voorzitter Jongerenraad), wethouder Alwin Mussche, burgemeester Theo Segers, Nanda Knol (jongerenwerker SAAM Welzijn), Eibert Spaan (locatiemanager Pieter Zandt Scholengemeenschap) en Jimmy van Oijen (politieagent). De twee laatst genoemde staan niet op de foto.

T. (0522) 46 74 00 of bel: 140522
E. gemeente@staphorst.nl