Denkt u mee over de menustructuur van de nieuwe gemeentelijke website? Vul hiervoor de test in via https://bit.ly/3HVB1Z9. U krijgt een aantal vragen. Geen antwoord is onjuist. En de test is volledig anoniem. Met uw antwoorden helpt u ons om de website zo overzichtelijk mogelijk voor u in te richten.

IJhorst bespaart energie en kosten

Home > Inwoners > Actuele berichten > IJhorst bespaart energie en kosten

IJhorst bespaart energie en kosten

Dit item is verlopen op 22-04-2022.

De energieprijzen zijn hard gestegen en langzamerhand willen we van het aardgas af. Een goed moment om serieus na te denken over het verduurzamen van uw huis. Bijvoorbeeld met isolatie, ventilatie, zonnepanelen en misschien zelfs een warmtepomp. IJhorst Energie helpt u op weg. Doe gratis mee en bespaar!

Bijeenkomst op 21 april

Voor woningeigenaren in IJhorst wordt door IJhorst Energie op donderdag 21 april van 19.30 tot 21.30 uur een bijeenkomst gehouden. Tijdens deze bijeenkomst in Café Restaurant Vos komt u te weten hoe u het verduurzamen van uw huis slim kunt aanpakken en welke mogelijkheden, voordelen en subsidies er zijn. Als bezoekende woningeigenaar krijgt u een gratis energieadvies van een erkende energieadviseur aangeboden. Zo worden de mogelijkheden voor uw eigen huis precies in beeld gebracht. U kunt zich voor de bijeenkomst aanmelden via info@ijhorstenergie.nl.

Project IJhorst Energie

Deze bijeenkomst vormt tevens de aftrap van een project van IJhorst Energie om gedurende langere periode inwoners te helpen hun huis te verduurzamen. Dit gebeurt met informatie, praktische hulp en het wegnemen van drempels. Dit project wordt mede mogelijk gemaakt door de gemeente Staphorst.