Het gemeentehuis is alleen op afspraak geopend. U kunt hiervoor een afspraak maken. Denk er dan aan dat u een mondkapje meeneemt en opdoet tijdens uw bezoek aan het gemeentehuis.

Iedereen doet wat

Home > Inwoners > Actuele berichten > Iedereen doet wat

Iedereen doet wat

Dit item is verlopen op 01-12-2020.

Iedereen kan wat doen voor het klimaat. De overheid, bedrijven en uzelf, iedereen doet wat. Dat kan iets groots zijn of juist klein. Goedkoop of duur.

De een laat zijn dak of vloer isoleren, terwijl de ander minder voedsel wil verspillen. De een pakt wat vaker de fiets naar het werk, de ander kiest bewust voor tweedehandsgoederen.

Iets doen voor het klimaat doet u op uw eigen manier. Bekijk de vele mogelijkheden op www.iedereendoetwat.nl.