Het gemeentehuis is alleen op afspraak geopend. U kunt hiervoor een afspraak maken.

Honderdjarige: locoburgemeester feliciteert mevrouw B. Vos-Nijboer

Home > Inwoners > Actuele berichten > Honderdjarige: locoburgemeester feliciteert mevrouw B. Vos-Nijboer

Honderdjarige: locoburgemeester feliciteert mevrouw B. Vos-Nijboer

Dit item is verlopen op 15-09-2020.

Mevrouw B. Vos-Nijboer uit Staphorst is op zaterdag 1 augustus honderd jaar geworden. Locoburgemeester Lucas Mulder heeft haar die ochtend de felicitaties van het gemeentebestuur overgebracht. En natuurlijk bracht hij een prachtige bos bloemen voor haar mee.

Mevrouw Beertje Vos-Nijboer wordt door locoburgemeester Lucas Mulder gefeliciteerd.

Mevrouw Beertje Vos-Nijboer is op 1 augustus 1920 geboren in Rouveen en heeft daar tot 2007 gewoond. Sinds juli 2007 woont ze in een aanleunwoning bij zorgcentrum De Berghorst in Staphorst. In 2003 werd ze weduwe. Mevrouw heeft vijf kinderen: drie zoons en twee dochters. Verder heeft ze acht kleinkinderen en twee├źntwintig achterkleinkinderen. In april is haar eerste achterachterkleinkind geboren. Er zijn nu dus vijf generaties.

Mevrouw Vos is de oudste inwoonster van de gemeente Staphorst. Er is alleen nog mannelijke inwoner van de gemeente ouder dan haar.