Het gemeentehuis is alleen op afspraak geopend. U kunt hiervoor een afspraak maken. Denk er dan aan dat u een mondkapje meeneemt en opdoet tijdens uw bezoek aan het gemeentehuis.

Hoeveel duurzame energie moet de gemeente Staphorst volgens u opwekken in 2030?

Home > Inwoners > Actuele berichten > Hoeveel duurzame energie moet de gemeente Staphorst volgens u opwekken in 2030?

Hoeveel duurzame energie moet de gemeente Staphorst volgens u opwekken in 2030?

Dit item is verlopen op 01-04-2021.

En waar moeten we dat doen? En hoe? Praat mee! De gemeente Staphorst hoort graag uw mening over de opwek van duurzame energie. Iedere inwoner vanaf 16 jaar kan deelnemen aan de enquête via www.moventem.nl/staphorst. Vraag via deze link uw persoonlijke code aan waarmee u toegang krijgt tot de enquête.

Wethouder Alwin Mussche: “In Staphorst moeten we de komende jaren belangrijke keuzes maken op het gebied van onze energievoorziening. Duurzame energie is daarbij een ontzettend belangrijk thema. De keuzes die we maken hebben een grote invloed op iedereen. Daarom hopen we dat u ons via de enquête nu al wilt laten weten hoe u over deze thema’s denkt.”

3 windmolens in buitengebied gemeente Staphorst