Denkt u mee over de menustructuur van de nieuwe gemeentelijke website? Vul hiervoor de test in via https://bit.ly/3HVB1Z9. U krijgt een aantal vragen. Geen antwoord is onjuist. En de test is volledig anoniem. Met uw antwoorden helpt u ons om de website zo overzichtelijk mogelijk voor u in te richten.

Hoe verduurzaam ik mijn huis slim en betaalbaar?

Home > Inwoners > Actuele berichten > Hoe verduurzaam ik mijn huis slim en betaalbaar?

Hoe verduurzaam ik mijn huis slim en betaalbaar?

Een duurzame woning is behaaglijk en energiezuinig. U kunt flink besparen op uw energiekosten, zeker nu de energieprijzen flink zijn gestegen. Maar hoe pak je dat slim en betaalbaar aan? Dat hoort en ziet u tijdens het webinar ‘Hoe verduurzaam ik mijn huis slim en betaalbaar?’

In nog geen uur tijd bent u op de hoogte van de bespaarmogelijkheden en de actuele subsidies. Na afloop kunt u zich aanmelden voor een gratis energie-adviesgesprek met één van de energieadviseurs. Alle woningeigenaren in de gemeente Staphorst nodigen we van harte uit om mee te doen.

> Aanmelden voor het webinar

U kunt het webinar bekijken wanneer u wilt, tot 1 september 2022. Dit on demand webinar is een opname van het live webinar in Staphorst op 27 september 2021. Dit webinar is nog steeds actueel, maar de daarin genoemde subsidiebedragen zijn in 2022 verhoogd. Na afloop ontvangt u een mail met een link naar de actuele hogere subsidies.

Woningverduurzaming