Hoe verduurzaam ik mijn bedrijf met rendement en gemak?

Home > Inwoners > Actuele berichten > Hoe verduurzaam ik mijn bedrijf met rendement en gemak?

Hoe verduurzaam ik mijn bedrijf met rendement en gemak?

Dit item is verlopen op 24-09-2021.

De energietransitie raakt ons allemaal, ook u als ondernemer. Sterker nog, het is verplichte kost. Er bestaat al een energiebesparingsplicht voor bedrijven. En kantoren moeten vanaf 2023 minimaal label C hebben. U loopt er wellicht tegenaan dat u niet goed weet waar u moet beginnen en hoe u de energietransitie prioriteit kunt gaan geven. Waar en hoe kunt u energie besparen, hergebruiken en opwekken in uw bedrijf?

Lokale ondersteuning

Vanaf dit najaar is het voor bedrijven in gemeente Staphorst en omgeving makkelijker dan ooit om ermee aan de slag te gaan. Dit dankzij een lokaal ontzorgaanbod van energiecoöperatie Wij Duurzaam Staphorst (WDS), bedrijven (ET+), ondernemersverenigingen, gemeente en provincie. De begeleiding is gratis en geeft makkelijk toegang tot subsidies.

Webinar op 23 september

ET+ houdt hierover op donderdag 23 september om 16.00 uur een webinar. Er wordt van alles verteld over de essentie van energiebesparing, hoe u kunt profiteren van gratis hulp bij verduurzaming en de advies en begeleiding die beschikbaar is voor bedrijven in gemeente Staphorst. In een uur tijd wordt u volledig op de hoogte gebracht. Ook is er ruimte voor het stellen van vragen. Voor

Meer informatie en aanmelden

Eerder hierover verschenen op deze website: