Het gemeentehuis is alleen op afspraak geopend. U kunt hiervoor een afspraak maken. Denk er dan aan dat u een mondkapje meeneemt en opdoet tijdens uw bezoek aan het gemeentehuis.

Hoe maakt u uw huis aardgasvrij? Volg onze webinar op 30 november 2020

Home > Inwoners > Actuele berichten > Hoe maakt u uw huis aardgasvrij? Volg onze webinar op 30 november 2020

Hoe maakt u uw huis aardgasvrij? Volg onze webinar op 30 november 2020

Dit item is verlopen op 01-12-2020.

Hoe kunt u uw huis verwarmen zonder aardgas? Daarover komt u veel te weten tijdens onze één uur durende webinar: ‘Hoe verwarm ik mijn huis zonder aardgas?’

De gaskraan in Groningen wordt in 2022 dichtgedraaid. Daarna wil de overheid dat alle huizen aardgasvrij worden, uiterlijk in 2050. Nieuwbouwwoningen worden al massaal gasloos gebouwd. Wat betekent dat voor u en uw huis?

Een aardgasvrije woning is veiliger, voordeliger en comfortabel. Maar hoe maakt u uw bestaande huis (bijna) gasloos? Waar moet u aan denken, en wat zijn de mogelijkheden van de warmtepomp en isolatie? Na de webinar kunt u zich aanmelden voor een gratis persoonlijk adviesgesprek met onze energieadviseur. Ook kunt u een gratis energiebespaartas krijgen ter waarde van € 75,-.

Doe daarom mee op 30 november en verken nu al vast de mogelijkheden voor uw eigen huis. Aanvang 20.00 uur.

Aanmelden voor de webinar