Sluit venster x

Op vrijdagmiddag 12 augustus is het helaas niet mogelijk om online of telefonisch een afspraak te maken. Dit vanwege technisch onderhoud aan het afsprakensysteem. Excuses voor de overlast. Probeert u het op een ander moment?

Herinrichting Prins Bernhardstraat en tweede deel Meestersweg

Home > Inwoners > Actuele berichten > Herinrichting Prins Bernhardstraat en tweede deel Meestersweg

Herinrichting Prins Bernhardstraat en tweede deel Meestersweg

RSS

De Prins Bernardstraat en het tweede deel van de Meestersweg in Staphorst worden opnieuw ingericht. Stapsgewijs worden in Noordoost-Staphorst een aantal straten aangepakt.

Eerder al waren de Eikenlaan, Lindenlaan, Berkenlaan, Koningin Julianastraat, Oranjestaat en het eerste deel van de Meestersweg aan de beurt. Net als bij deze straten, zijn nu ook weer de bewoners betrokken bij de nieuwe inrichting van de straten. De straten krijgen een nieuwe riolering en voor een deel nieuw straatwerk.

Bij aanvang van de herinrichting van de straten in Noordoost-Staphorst is een medewerker van een adviesbureau met buurtbewoners door de buurt gelopen om uitgangspunten voor de aanpak op te halen. Daarna is er een bijeenkomst geweest met de aanwonenden per straat om samen te kijken naar de inrichting. Met deze informatie is een ontwerp opgesteld, welke in een inloopmiddag en -avond is gedeeld met de aanwonenden. Het ontwerp is ook via de gemeentelijke website te bekijken en het ligt ter inzage in het gemeentehuis.

De verwachting is dat de herinrichting dit najaar start mede afhankelijk van de werkzaamheden van nutsbedrijven en leveranties. Eerst wordt het ontwerp technisch uitgewerkt en het werk aanbesteed.

Wysiwyg