Het gemeentehuis is alleen op afspraak geopend. U kunt hiervoor een afspraak maken. Denk er dan aan dat u een mondkapje meeneemt en opdoet tijdens uw bezoek aan het gemeentehuis.

Help de pakketbezorgers: maak uw huisnummer goed zichtbaar

Home > Inwoners > Actuele berichten > Help de pakketbezorgers: maak uw huisnummer goed zichtbaar

Help de pakketbezorgers: maak uw huisnummer goed zichtbaar

Post- en pakketbezorgers hebben het druk in deze tijd. U kunt ze helpen om uw post- en pakketjes goed en snel te bezorgen. Ons bereiken berichten dat ze bij het afleveren van bestellingen geregeld moeite hebben om het juiste adres te vinden omdat huisnummers niet goed zichtbaar zijn.

Wij vragen daarom alle Staphorsters om daar nog eens goed naar te kijken. Is uw huisnummer goed zichtbaar? Staat het ook op uw postbus bij de weg? Is het gemakkelijk te vinden voor mensen die uw straat niet kennen? Bezorgers zullen u erg erkentelijk zijn als ze uw bestelling gemakkelijk en snel kunnen afgeven.