Gratis webinar over woningverduurzaming

Home > Inwoners > Actuele berichten > Gratis webinar over woningverduurzaming

Gratis webinar over woningverduurzaming

RSS
Dit item is verlopen op 28-09-2021.

Kijk naar de online informatiebijeenkomst over woningverduurzaming en vraag een gratis energiebespaartas en basis energieadviesgesprek aan.

De herfst staat voor de deur en als het fris is, slaat de verwarming weer aan. Een goed moment om na te denken over het verduurzamen van uw woning. Een duurzame woning is energiezuinig en comfortabel. Maar hoe pakt u dat aan? Dat hoort u op maandag 27 september 2021 van 20.00 tot 21.00 uur tijdens het webinar ‘Hoe verduurzaam ik mijn huis slim en betaalbaar?’ In een uur tijd bent u op de hoogte van de bespaarmogelijkheden en de actuele subsidies.

Gratis basis energieadviesgesprek

Na afloop kunt u zich aanmelden voor een gratis basis energieadviesgesprek met onze energieadviseurs. De energieadviseur komt dan bij u thuis, bekijkt de woning, gaat met u in gesprek en geeft adviezen waarmee u verder kunt.

Gratis energiebespaartas

Ook krijgt u informatie over de gratis energiebespaartas die u zelf kunt vullen tot een bedrag van € 60,-. Dit cadeau is alleen beschikbaar voor inwoners die niet eerder een energiebespaartas hebben gekregen. De actie geldt zolang de voorraad strekt, dus op = op!

Aanmelden voor deze webinar

Wysiwyg