Denkt u mee over de menustructuur van de nieuwe gemeentelijke website? Vul hiervoor de test in via https://bit.ly/3HVB1Z9. U krijgt een aantal vragen. Geen antwoord is onjuist. En de test is volledig anoniem. Met uw antwoorden helpt u ons om de website zo overzichtelijk mogelijk voor u in te richten.

Gratis webinar over ventilatie en koeling van uw woning

Home > Inwoners > Actuele berichten > Gratis webinar over ventilatie en koeling van uw woning

Gratis webinar over ventilatie en koeling van uw woning

Dit item is verlopen op 03-06-2022.

Een comfortabel huis moet kunnen ademen, maar u wilt voorkomen dat er onnodig veel koude lucht naar binnen komt. Terwijl in de zomer een huis zijn warmte kwijt moet kunnen. Hoe zorg je voor goede koeling en ventilatie? En wat is daarvoor nodig?

Op deze én uw eigen vragen krijgt u antwoord op donderdag 2 juni 2022. Een energieneutraalcoach vertelt u in één uur het belangrijkste over ventilatie en koeling.

Aanmelden voor het webinar

Het webinar is gratis en vrijblijvend en wordt u aangeboden door de gemeente via het project Energieneutraal Verbouwen.

Webinar enegieneutraal verbouwen