Het gemeentehuis is alleen op afspraak geopend. U kunt hiervoor een afspraak maken.

Gratis webinar ‘Geef inbrekers geen kans’

Home > Inwoners > Actuele berichten > Gratis webinar ‘Geef inbrekers geen kans’

Gratis webinar ‘Geef inbrekers geen kans’

Dit item is verlopen op 16-07-2020.

De versoepeling van de Coronamaatregelen zorgt ervoor dat het normale leven steeds meer op gang komt. Dat geldt helaas ook voor inbrekers die weer eropuit gaan. Het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (het CCV) organiseert op woensdag 15 juli onder de titel ‘Geef inbrekers geen kans’ speciaal voor bewoners van de gemeenten in Nederland een gratis webinar.

Het gratis webinar begint om 19.30 uur en duurt tot 20.30 uur. Medewerkers van het CCV laten in 45 minuten op een interactieve manier zien wat de meest voorkomende inbraakmethoden zijn en geven daarnaast praktische tips om de kans op een woninginbraak aanzienlijk te verkleinen. Na afloop van de presentatie is er, zoals het bij een digitale interactieve sessie hoort, ruimte om vragen te stellen aan de deskundigen van het CCV en de politie.

Het websinar is gratis, u krijgt waardevolle tips en maakt kans op een digitale deurbel. Belangstellenden kunnen zich op deze link aanmelden en tevens van te voren vragen stellen: 'Geef inbrekers geen kans'.

Platform Veilig Ondernemen Oost-Nederland is Publiek-Private Samenwerking (PPS) tussen het CCV, brancheorganisaties, ondernemers(verenigingen), gemeenten, politie, justitie en het openbaar ministerie (OM).