Het gemeentehuis is alleen op afspraak geopend. U kunt hiervoor een afspraak maken. Denk er dan aan dat u een mondkapje meeneemt en opdoet tijdens uw bezoek aan het gemeentehuis.

Gratis mondkapjes voor minima huishoudens

Home > Inwoners > Actuele berichten > Gratis mondkapjes voor minima huishoudens

Gratis mondkapjes voor minima huishoudens

Dit item is verlopen op 31-12-2020.

Onlangs is het dringende advies afgegeven om mondkapjes te dragen in publiek toegankelijke binnenruimtes. Omdat we het als gemeente belangrijk vinden dat iedere inwoner dit advies kan opvolgen, gaan we uitwasbare mondkapjes verstrekken aan inwoners met een minimum inkomen.

Als gemeente realiseren we ons namelijk goed dat de aanschaf van mondkapjes financieel behoorlijk kan aantikken. Zeker voor gezinnen met één of meerdere kinderen. Want zowel op het voortgezet onderwijs als mbo en hoger onderwijs geldt het dringende advies om mondkapjes te dragen.

Inmiddels zijn de mondkapjes per post verstuurd. Heeft een minimum inkomen maar geen mondkapje ontvangen? Stuur een e-mail met uw contactgegevens naar teamsamenleving@staphorst.nl.