Gratis compost op zaterdag 25 maart

Home > Inwoners > Actuele berichten > Gratis compost op zaterdag 25 maart

Gratis compost op zaterdag 25 maart

Dit item is verlopen op 26-03-2017.

Inwoners van de gemeente Staphorst kunnen gratis compost ophalen tijdens de landelijke compostdag op zaterdag 25 maart.

Met deze actie wordt u namens de gemeente en de ROVA bedankt voor uw inspanning om het groente-, fruit- en tuinafval (gft) goed te scheiden! Alleen goed gescheiden gft kan worden gerecycled tot duurzame producten zoals groen gas en compost.

Op = op

De compostdag vindt plaats op zaterdag 25 maart bij de ROVA. Het Milieubrengstation aan de Rijnlandstraat 2 in Zwolle is tussen 09.00 en 17.00 uur geopend. U kunt maximaal 2 zakken compost per voertuig halen en op = op! U moet zich op de locatie wel kunnen identificeren als inwoner van de gemeente.

Medewerker ROVA naast stapel compostzakken

Voor meer informatie kunt u terecht bij het ROVA Klantcontactcentrum, telefoonnummer (038) 427 37 77 of via www.rova.nl/contact. Op www.rova.nl/compostdag staat alle informatie over de actie vermeld.