Het gemeentehuis is alleen op afspraak geopend. U kunt hiervoor een afspraak maken. Denk er dan aan dat u een mondkapje meeneemt en opdoet tijdens uw bezoek aan het gemeentehuis.

GGD doet onderzoek naar gezondheid volwassenen en ouderen

Home > Inwoners > Actuele berichten > GGD doet onderzoek naar gezondheid volwassenen en ouderen

GGD doet onderzoek naar gezondheid volwassenen en ouderen

Dit najaar onderzoekt de GGD de gezondheid van de volwassenen en ouderen in Nederland. De GGD Gezondheidsmeter vindt elke vier jaar plaats. Met de uitkomsten kijkt de GGD samen met de betreffende gemeente wat er nodig is om de gezondheid en leefstijl van inwoners te verbeteren. Denk bijvoorbeeld aan betere fiets- en wandelpaden in de omgeving of voorzieningen in de wijk.

Heeft u een uitnodiging ontvangen?

Uitnodigingen voor de gezondheidsmonitor zijn medio september verstuurd aan een geselecteerde groep. Heeft u een uitnodiging ontvangen? Daarin vindt u uitleg over het invullen van de vragenlijst. Alvast bedankt voor uw medewerking. Ga voor meer informatie naar www.ggdijsselland.nl/onderzoek.