Het gemeentehuis is alleen op afspraak geopend. U kunt hiervoor een afspraak maken.

Gewijzigde afvalinzameling Pinksteren

Home > Inwoners > Actuele berichten > Gewijzigde afvalinzameling Pinksteren

Gewijzigde afvalinzameling Pinksteren

Dit item is verlopen op 02-06-2020.

Op tweede pinksterdag (maandag 1 juni) worden geen afval en grondstoffen ingezameld in de gemeente Staphorst. De afvalinzameling is verplaatst naar zaterdag 30 mei.

Het kan voorkomen dat op een ander tijdstip wordt ingezameld dan u gewend bent. Wij vragen u daarom de container op de dag van inzameling vóór 7.00 uur aan de straat neer te zetten.

Gewijzigde openingstijden

Het milieubrengstation aan de Rijnlandstraat 2 in Zwolle en het ROVA-klantcontactcentrum zijn op maandag 1 juni gesloten.

Meer informatie

Heeft u vragen? Neem dan contact op met het ROVA-Klantcontactcentrum. Meer informatie over de inzameldagen vindt u op de inzamelkalender en de gratis ROVA-app.