Op vrijdagmiddag 12 augustus is het helaas niet mogelijk om online of telefonisch een afspraak te maken. Dit vanwege technisch onderhoud aan het afsprakensysteem. Excuses voor de overlast. Probeert u het op een ander moment?

Gewijzigde afvalinzameling Hemelvaartsdag en tweede pinksterdag

Home > Inwoners > Actuele berichten > Gewijzigde afvalinzameling Hemelvaartsdag en tweede pinksterdag

Gewijzigde afvalinzameling Hemelvaartsdag en tweede pinksterdag

Dit item is verlopen op 07-06-2022.

Op Hemelvaartsdag (donderdag 26 mei) en tweede pinksterdag (maandag 6 juni) worden geen afval en grondstoffen ingezameld in de gemeente Staphorst. De containers worden op een andere dag geleegd.

• De afvalinzameling van donderdag 26 mei vindt plaats op zaterdag 28 mei > 2 dagen later.
  • De afvalinzameling van maandag 6 juni vindt plaats op zaterdag 4 juni > 2 dagen eerder.

Het kan voorkomen dat op een ander tijdstip wordt ingezameld dan u gewend bent. Wij vragen u daarom de container op de dag van inzameling vóór 07.00 uur aan de straat neer te zetten.

Geen KCA-wagen op 26 mei

De volgende halteplaatsen van de wagen voor klein chemisch afval komen éénmalig te vervallen op donderdag 26 mei:

• Burgemeester van Wijngaardenstraat, IJhorst
  • Prunuslaan, Rouveen
  • Marktplein, Staphorst

Kijk op www.rova.nl/kca wanneer de kca-wagen bij u in de buurt komt.

Gewijzigde openingstijden

Het milieubrengstation aan de Rijnlandstraat 2 in Zwolle en het ROVA-Klantcontactcentrum zijn op 26 mei en 6 juni gesloten.

Blijft u ook op de hoogte via de ROVA-app?

Via onze ROVA-app kunt u altijd de juiste inzameldagen terugvinden. Zelfs de gewijzigde inzameldagen rond de feestdagen. Het mooie van de ROVA-app is dat u een melding kunt instellen, zodat u vooraf een herinnering krijgt wanneer wij langskomen om uw afval op te halen. De actuele inzameldagen vindt u daarnaast ook nog op de inzamelkalender. De ROVA-app is te downloaden in de Apple Appstore of de Google Play Store.

Heeft u vragen?

Neem dan contact op met het ROVA-Klantcontactcentrum, telefoon (038) 427 37 77 of www.rova.nl/contact. Het ROVA-Klantcontactcentrum is bereikbaar op werkdagen bereikbaar van 08.00 tot 20.00 uur en op zaterdagen van 10.00 tot 15.00 uur.