Vanwege het coronavirus zijn de publieksbalies in het gemeentehuis tot en met 6 april gesloten.

Voor dringende gevallen en voor het inzien van stukken kunt u telefonisch een afspraak maken: (0522) 46 74 00, op werkdagen van 08.30 tot 12.30 uur en van 13.00 tot 16.30 uur (op vrijdag tot 16.00 uur). Wanneer u ons belt, krijgt u een telefonisch keuzemenu.

Geslaagde ‘Ik val op!’ actie

Home > Inwoners > Actuele berichten > Geslaagde ‘Ik val op!’ actie

Geslaagde ‘Ik val op!’ actie

Dit item is verlopen op 01-03-2020.

Op vrijdag 17 januari vond een geslaagde ‘Ik val op!’ fietsverlichtingsactie plaats aan de Oude Rijksweg nabij het Geerligsland in Staphorst. S.M.I.L.E Promotions ging op positieve manier in gesprek met fietsers over het belang van goede fietsverlichting. Ook de jeugdwerker van de gemeente kwam een kijkje nemen.

In totaal zijn er ruim 150 fietsers aangesproken. Er werden gratis oplaadbare fietslampjes uitgedeeld aan fietsers zonder werkende fietsverlichting en fietsers die de verlichting in orde hadden kregen de kans om een fiets te winnen.

Tijdens de actie in Staphorst bleek dat velen goed verlicht op weg waren. Ouders met kinderen hadden naast een goed werkende fietsverlichting ook reflecterende kleding aan.

Het 'Ik val op' campagneteam spreekt twee fietsers aan