Sluit venster x

Denkt u mee over de menustructuur van de nieuwe gemeentelijke website? Vul hiervoor de test in via https://bit.ly/3HVB1Z9. U krijgt een aantal vragen waar u ongeveer 5 tot 10 minuten mee bezig bent. Geen antwoord is onjuist. Goed om te weten: deze test is volledig anoniem. Met uw antwoorden helpt u ons om de website zo overzichtelijk mogelijk voor u in te richten.

Gemeenteraad Staphorst op werkbezoek bij ROVA

Home > Inwoners > Actuele berichten > Gemeenteraad Staphorst op werkbezoek bij ROVA

Gemeenteraad Staphorst op werkbezoek bij ROVA

RSS
Gemeenteraad op werkbezoek ROVA

De gemeenteraad van de gemeente Staphorst bracht dinsdag 21 juni een werkbezoek aan de afvalbeheerder ROVA in Zwolle. Naast een kennismaking kregen de raadsleden informatie over de actuele trends en ontwikkelingen in het gemeentelijk afvalbeheer. 

Het werkbezoek is onderdeel van het inwerkprogramma van de gemeenteraad. In deze periode na de gemeenteraadsverkiezingen maken de raadsleden kennis met de praktische kant van het raadslidschap en maken zij kennis met verschillende organisaties binnen en buiten de gemeente. Ook na het inwerkprogramma blijft de gemeenteraad werkbezoeken afleggen, omdat het belangrijk is om midden in de samenleving te staan.

Wysiwyg