Gemeentehuis alleen op afspraak geopend

Home > Inwoners > Actuele berichten > Gemeentehuis alleen op afspraak geopend

Gemeentehuis alleen op afspraak geopend

Ook na het versoepelen van de corona maatregelen blijven we op afspraak werken. Komt u naar het gemeentehuis? Maak dan eerst een afspraak. Dit kan eenvoudig via www.staphorst.nl/afspraakmaken.

Met het op afspraak werken verbeteren we onze dienstverlening. Een medewerker verwacht u op het afgesproken tijdstip. Zo bent u snel aan de beurt en kunnen wij u beter voorbereid helpen.

Aanwezig melden

Om een wachtrij bij de receptie te voorkomen, kunt u zich bij aankomst in het gemeentehuis aanwezig melden via uw smartphone en plaatsnemen in de ontvangstruimte. U hoeft zich dan niet aan te melden via de zuil of de receptie. U ontvangt de oproep voor de balie via uw smartphone. Heeft u via het telefoonnummer (0522) 46 74 00 een afspraak gemaakt? Dan meldt u zich bij de receptioniste.

Wist u dat er steeds meer digitaal geregeld kan worden, zonder dat u hiervoor langs hoeft te komen in het gemeentehuis? Dit kan bijvoorbeeld voor het aanvragen van een uittreksel, het doorgeven van een verhuizing, of aangifte van geboorte of huwelijk! Bekijk de mogelijkheden op deze website.