Gemeentebegroting 2020: wat vindt u belangrijk?

Home > Inwoners > Actuele berichten > Gemeentebegroting 2020: wat vindt u belangrijk?

Gemeentebegroting 2020: wat vindt u belangrijk?

Op donderdag 17 oktober organiseert de gemeenteraad van Staphorst een inloopavond voor inwoners. De avond zal in het teken staan van de begroting.

Op dinsdag 15 oktober is de begroting voor de periode 2020-2023 door het college van B&W gepresenteerd. Het is nu aan de gemeenteraad om deze begroting te behandelen op dinsdag 29 oktober en vervolgens op 12 november vast te stellen. Voordat zij dit doen, wil de gemeenteraad graag weten wat u als inwoner nu precies belangrijk vindt. Daarom wordt er een begrotingsavond gehouden op donderdagavond 17 oktober, vanaf 19.30 uur.

De avond is ingedeeld in blokken; een halfuur lang krijgt u de tijd om langs de raadsleden te lopen en hen vragen te stellen. Aansluitend is er een kwartier waarin u de gemeenteraad plenair kunt toespreken. Dat resulteert in het volgende programma:

• 19.30 uur: Inloop en mogelijkheid tot spreken met raadsleden
  • 20.00 uur: Plenair toespreken van de gemeenteraad door inwoners
  • 20.15 uur: Mogelijkheid tot spreken met raadsleden
  • 20.45 uur: Plenair toespreken van de gemeenteraad door inwoners
  • 21.00 uur: Mogelijkheid tot spreken met raadsleden
  • 21.30 uur: Plenair toespreken van de gemeenteraad door inwoners
  • 21.45 uur: Mogelijkheid tot spreken met raadsleden
  • 22.15 uur: Einde

De avond is vrij toegankelijk en u kunt op elk gewenst moment binnenlopen. Wilt u gebruik maken van de mogelijkheid om de raadsfracties plenair toe te spreken? Dan willen we u vragen om zich aan te melden bij griffie@staphorst.nl.

Bekijk de gemeentebegroting 2020