Gemeente gestopt met uitgave gemeentegids

Home > Inwoners > Actuele berichten > Gemeente gestopt met uitgave gemeentegids

Gemeente gestopt met uitgave gemeentegids

Dit item is verlopen op 01-09-2016.
Digitaal bladeren door de Gemeentegids 2014-2015

De gemeente Staphorst geeft geen gemeentegids meer uit. De gemeentegids 2014 - 2015 was daarmee de laatste editie.

De gemeentegids werd tweejaarlijks uitgegeven met als doel om de contactgegevens van alle relevante organisaties, verenigingen en instanties in de gemeente te bundelen. Tegenwoordig staat al deze informatie op internet. Daardoor maakten steeds minder mensen gebruik van de gemeentegids.

Informatie over de gemeente kunt u gemakkelijk en snel vinden op onze website. Bovendien is deze informatie altijd actueel. Voor adressen en informatie van verenigingen en instellingen zijn soortgelijke informatiebronnen beschikbaar. Denk aan het telefonisch informatienummer 1888 en zoekmachines als Google.

De gemeente laat het aan de markt over of er een soortgelijk initiatief wordt uitgebracht, maar draagt hier geen verantwoordelijkheid meer voor.