Het gemeentehuis is alleen op afspraak geopend. U kunt hiervoor een afspraak maken. Denk er dan aan dat u een mondkapje meeneemt en opdoet tijdens uw bezoek aan het gemeentehuis.

Gemeente en dertien organisaties ondertekenen Beweeg- en sportakkoord

Home > Inwoners > Actuele berichten > Gemeente en dertien organisaties ondertekenen Beweeg- en sportakkoord

Gemeente en dertien organisaties ondertekenen Beweeg- en sportakkoord

Op 23 september 2020 ondertekende wethouder Alwin Mussche, namens gemeente Staphorst, samen met dertien organisaties het Beweeg- en sportakkoord Staphorst. Een belangrijk moment waarin zij met elkaar de afspraak maken dat alle inwoners in en nabij de eigen woonomgeving voldoende en veilig kunnen bewegen en sporten.

Afgevaardigden van de Lokale sportraad/sportbundeling nieuwe stijl, A.M.B.C. Staphorst, de tien basisscholen, gym vereniging IJhorst, Family Fit, Saam Welzijn Staphorst, Voetbal Vereniging Staphorst, Zwembad De Broene ‘eugte, Ter Harmsel Fysiotherapie, Fitfabrique, Stichting Welzijn Staphorst, Fysiotherapeutisch Centrum Staphorst en Sport & Business Staphorst waren aanwezig om hun handtekening te zetten.

Wethouder Mussche tussen de afgevaardigden van de sportinstellingen.

Lees meer in onze Beweeg- en sportvisie

Waar we voor gaan en hoe we dit met elkaar gaan realiseren? Lees het in onze beweeg- en sportvisie te vinden op www.staphorst.nl/staphorstinbeweging. De nieuwe Beweeg- en sportvisie 2020-2024 ‘Staphorst in beweging’ sluit aan bij de thema’s van het Nationaal Sportakkoord. De ondertekening op 23 september was gelijk het startsein voor de Regiegroep Staphorst in beweging en de bijbehorende werkgroepen om te werken aan de uitvoeringsagenda.