Het gemeentehuis is alleen op afspraak geopend. U kunt hiervoor een afspraak maken.

Gemeente doet aangifte wegens vernieling 33 bomen

Home > Inwoners > Actuele berichten > Gemeente doet aangifte wegens vernieling 33 bomen

Gemeente doet aangifte wegens vernieling 33 bomen

Illegaal gesnoeide boom

De gemeente Staphorst heeft aangifte gedaan wegens vernieling aan 33 bomen aan de  JJ Gorterlaan, de Scholenweg en de Uithofsweg.

Geconstateerd is dat deze bomen zonder vergunning zijn gesnoeid door onbekenden. Dit is op een niet-professionele wijze gedaan waardoor er forse schade is toegebracht aan de bomen die in eigendom zijn van de gemeente.

Er is de gemeente alles aan gelegen om de dader te achterhalen en de kosten te verhalen. Daarom heeft de gemeente aangifte gedaan.