Het gemeentehuis is alleen op afspraak geopend. U kunt hiervoor een afspraak maken. Denk er dan aan dat u een mondkapje meeneemt en opdoet tijdens uw bezoek aan het gemeentehuis.

Home > Inwoners > Actuele berichten > Geannuleerd: informatiebijeenkomst Hoe verduurzaam ik mijn huis slim en betaalbaar?

Dit item is verlopen op 30-09-2020.

Hebt u vragen over het verduurzamen van uw huis? Bezoek dan de informatiebijeenkomst Hoe verduurzaam ik mijn huis slim en betaalbaar? op dinsdag 29 september 2020 van 20.00 uur tot 21.30 uur. De bijeenkomst wordt georganiseerd door de gemeente Staphorst in samenwerking met IJhorst Energie en vindt plaats in zaal ‘De Burcht’ op camping De Vossenburcht in IJhorst.

Registratie

In verband met de corona-maatregelen moet u zich wel vooraf aanmelden door een e-mail te sturen naar Rosan Koops, via r.koops@staphorst.nl. Er is plek voor maximaal 30 personen. Hebt u verkoudheidsklachten? Meld u dan af voor de bijeenkomst.

Deze informatiebijeenkomst is geannuleerd!

EnergiebespaartasGratis energiebespaartas per huisadres

Na afloop van de informatiebijeenkomst worden er gratis energiebespaartassen aangeboden. In deze tas zitten energiebesparende producten met een totale waarde van ongeveer € 30,-. In de energiebespaartas zit ook een kortingsbon ter waarde van € 45,-. Met deze bon kunt u korting krijgen op energiebesparende producten, bijvoorbeeld ledlampen, energiezuinige apparaten, en isolatiemateriaal. Ook kunt u de bon gebruiken om maatwerk-energieadvies te krijgen, een infraroodscan te laten maken van uw woning, of om uw cv-installatie zuiniger af te laten stellen.

Gratis energieadviesgesprek

Ook kunt u zich inschrijven voor een gratis onafhankelijk energieadviesgesprek met een energieadviseur. De adviezen worden gebaseerd op uw specifieke woonsituatie, waardoor u na het gesprek weet welke maatregelen het beste passen bij uw huis en hoe u op energiekosten kunt besparen!