Filmpjes over energieneutraal verbouwen

Home > Inwoners > Actuele berichten > Filmpjes over energieneutraal verbouwen

Filmpjes over energieneutraal verbouwen

RSS
Logo lampje met tekst 'Zo maakt u uw woning energienetraal

Tot 1 juli zijn drie van de webinars over Energieneutraal wonen en verbouwen terug te kijken. Deze webinars/filmpjes bieden praktische en verdiepende informatie over isoleren, energie opwekken, duurzaam verwarmen en de manieren om energieneutraal te gaan wonen.

De terug te kijken webinars zijn:

  • Het eerste webinar Energieneutraal Verbouwen met een energieneutraal coach.
  • Het webinar subsidies en regelingen. Als u grondig gaat verduurzamen, gaat u ook investeren in uw woning. De overheid kan daaraan bijdragen met subsidies en regelingen. In 40 minuten bent u op de hoogte van de mogelijkheden.
  • Het webinar Praktijkvoorbeeld energieneutrale woning. Gees en Geert Nap uit Nieuwleusen nodigen u van harte uit om bij hen online een kijkje te komen nemen. Geert licht als ervaringsdeskundige toe hoe ze het hebben aangepakt en wat er allemaal bij kwam kijken.

Schrijft u in en doe mee via uw computer, tablet of telefoon. U kunt de filmpjes daarna meteen geheel gratis en vrijblijvend bekijken of later via de link in de bevestigingsmail die u krijgt. Uw e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.

Project Energieneutraal Verbouwen

Het project Energieneutraal Verbouwen is opgezet door vijf Overijsselse gemeenten. Het project biedt ondersteuning aan huiseigenaren, waarmee het energieneutraal verbouwen van uw huis een stuk eenvoudiger wordt. Kijk op www.duurzaambouwloket.nl/env voor meer informatie.

Wysiwyg