Het gemeentehuis is alleen op afspraak geopend. U kunt hiervoor een afspraak maken. Denk er dan aan dat u een mondkapje meeneemt en opdoet tijdens uw bezoek aan het gemeentehuis.

Fietscontrole voor basisschoolleerlingen van start

Home > Inwoners > Actuele berichten > Fietscontrole voor basisschoolleerlingen van start

Fietscontrole voor basisschoolleerlingen van start

Dit item is verlopen op 15-10-2020.
Fietscheckkaart

Een veilige fiets is de basis om veilig te kunnen fietsen. Van 21 september tot en met 14 oktober vindt de jaarlijkse fietscontrole plaats bij alle basisscholen in onze gemeente. Veilig Verkeer Nederland afdeling Staphorst zal de fietsen van basisschoolleerlingen controleren aan de hand van de fietscheck.

Leerlingen waarvan de fiets wordt gecontroleerd krijgen van school een brief en de beoordelingskaart. Eventuele gebreken kunnen dan nog tijdig worden verholpen.

Online fietscheck

Meer weten of online de fietscheck doen? Ga naar www.vvn.nl/fietscheck.

De fietscontrole is een actie van gemeente Staphorst in samenwerking met Veilig Verkeer Nederland.