Het gemeentehuis is alleen op afspraak geopend. U kunt hiervoor een afspraak maken. Denk er dan aan dat u een mondkapje meeneemt en opdoet tijdens uw bezoek aan het gemeentehuis.

Energieneutraal verbouwen; hoe doe je dat?

Home > Inwoners > Actuele berichten > Energieneutraal verbouwen; hoe doe je dat?

Energieneutraal verbouwen; hoe doe je dat?

Dit item is verlopen op 15-01-2021.

Hebt u een uurtje tijd en wilt u meer weten over het energiezuiniger maken van uw huis? Bekijk dan ons webinar: 'Energieneutraal verbouwen interactief'.

In deze opname van een live webinar beantwoorden onze energieneutraalcoaches vele vragen van de deelnemers. Dat levert u als kijker een verdieping op in kennis over het isoleren, energiezuinig verwarmen en het energieneutraal verbouwen van uw woning. De volgende onderwerpen komen voorbij: warmtepomp, isolatie, ventilatie, lage temperatuur verwarming en zonnepanelen.

Hoe werkt een on demand webinar?

U kunt de online workshop heel eenvoudig kijken op uw computer, tablet of telefoon. U hoeft niets te installeren of downloaden.

Kijk direct

Het on demand webinar is een opname van de online workshop 'Energieneutraal verbouwen interactief' van 26 november. Na het aanmelden kunt u direct kijken. Dit kan tot 15 januari 2021, dus wacht niet te lang! In de periode daarna komt er een nieuwe serie live webinars energieneutraal verbouwen.