Elektrische laadpaal bij gemeentehuis Staphorst

Home > Inwoners > Actuele berichten > Elektrische laadpaal bij gemeentehuis Staphorst

Elektrische laadpaal bij gemeentehuis Staphorst

Elektrische laadpaal

Bij het gemeentehuis is onlangs een elektrische laadpaal geplaatst voor het opladen van elektrische auto’s. Met deze laadpaal wil de gemeente Staphorst het gebruik van elektrische auto’s stimuleren.

De laadpaal staat op de parkeerplaats aan de zijkant van het gemeentehuis (Venneland). Bij de laadpaal kunnen twee auto’s worden opgeladen. De parkeerplaatsen bij de laadpaal zijn alleen bedoeld voor elektrische auto’s.

Via een laadpas kunt u gebruik maken van de laadpaal en heeft u toegang tot het landelijke laadnetwerk. De kosten worden automatisch bij u in rekening gebracht. Het is mogelijk om te laden met de laadpassen van providers die zijn aangesloten bij E-Violin.