Vanwege het coronavirus zijn de publieksbalies in het gemeentehuis tot en met 6 april gesloten.

Voor dringende gevallen en voor het inzien van stukken kunt u telefonisch een afspraak maken: (0522) 46 74 00, op werkdagen van 08.30 tot 12.30 uur en van 13.00 tot 16.30 uur (op vrijdag tot 16.00 uur).

Een cliëntondersteuner (Co) helpt u op weg

Home > Inwoners > Actuele berichten > Een cliëntondersteuner (Co) helpt u op weg

Een cliëntondersteuner (Co) helpt u op weg

Heeft u behoefte aan iemand die met u meedenkt? Die helpt om uw vraag of probleem rondom zorg en ondersteuning onder woorden te brengen? Iemand die naar u en uw naasten luistert? Die u op weg helpt? Iemand die ook mee kan gaan naar gesprekken? Zo iemand is er: de Co of cliëntondersteuner.

Cliëntondersteuners beschikken over veel kennis van het aanbod in zorg en ondersteuning en ze weten de weg hiernaartoe. Ze luisteren goed naar uw wensen, zien mogelijkheden en bespreken waar en bij wie u zorg of ondersteuning kunt krijgen. Ze verlenen zelf geen zorg of ondersteuning en staan los van zorgorganisaties. Een cliëntondersteuner inschakelen kost u niets.

In de gemeente Staphorst biedt MEE IJsseloevers deze onafhankelijke cliëntondersteuning. Heeft u ondersteuning nodig? Kijk op www.clientondersteuning.co.nl voor meer informatie of neem contact op met MEE IJsseloevers.
T: 088 – 633 0 633 (ma t/m vr, van 08.30 – 12.30 uur en 13.00 – 16.30 uur)
E: info@meeijsseloevers.nl
I: www.mee-ijsseloevers.nl