Doe mee met de Landelijke Opschoondag op zaterdag 23 maart

Home > Inwoners > Actuele berichten > Doe mee met de Landelijke Opschoondag op zaterdag 23 maart

Doe mee met de Landelijke Opschoondag op zaterdag 23 maart

Dit item is verlopen op 24-03-2019.

Op zaterdag 23 maart vindt de Landelijke Opschoondag weer plaats. Op deze dag organiseren mensen door het hele land leuke opschoonacties om samen hun buurt of straat schoon te houden.

Iedereen vindt een schone straat belangrijk. En iedereen kan zijn steentje bijdragen om zwerfvuil aan te pakken. Als iedereen een uurtje zijn handen uit de mouwen steekt, is de buurt al snel een stuk schoner. Uw gemeente werkt hierin samen met het zwerfvuilprogramma Mooi Schoon van ROVA. Vanuit dit zwerfvuilprogramma wordt u gefaciliteerd met afvalgrijpers, vuilniszakken, handschoenen en een traktatie voor alle deelnemers. Het zwerfvuil wordt na afloop opgehaald.

Mee doen aan de Landelijke Opschoondag in uw eigen omgeving is eenvoudig en leuk. Het hoeft niet lang te duren, en het resultaat is groot. Kom ook in actie voor een schone buurt. Acties kunnen worden aangemeld op www.mooi-schoon.nl/acties.

Banner landelijke opschoondag

T. (0522) 46 74 00 of bel: 140522