Doe mee, bedenk een idee voor de Levensboomlocatie

Home > Inwoners > Actuele berichten > Doe mee, bedenk een idee voor de Levensboomlocatie

Doe mee, bedenk een idee voor de Levensboomlocatie

Dit item is verlopen op 23-11-2018.
Heb jij een goed idee voor de Levensboomlocatie? Doe mee, denk mee, droom mee!

Of u nu inwoner bent van onze gemeente, of ondernemer of anderzijds betrokken bent; iedereen mag een idee inleveren voor de invulling van de Levensboomlocatie in Rouveen. Dit kan tot uiterlijk 22 november 2018. Ga naar www.jijenoverijssel.nl/levensboom en dien uw plan in!

Schoolwedstrijd

Ook scholieren in de gemeente Staphorst worden gevraagd ideeën in te leveren. Op 21 november 2018 tussen 12.00 en 20.00 uur worden in het gemeentehuis al hun ideeën tentoongesteld. Bezoekers kunnen ideeën ‘likes’ geven. De groep scholieren die met hun plan de meeste ‘likes’ hebben gekregen, gaan op expeditie naar de Maasvlakte in Rotterdam. Ook verzorgt de winnende groep een toelichting op hun idee tijdens de expert meeting op 26 november 2018.

Expert meeting

Op 26 november 2018 is er om 19.00 uur een eerste expert meeting in de kantine van SC Rouveen aan de Korte Kerkweg. Tijdens deze bijeenkomst worden de ideeën gepresenteerd en toegelicht door de indieners. Op 17 december 2018 volgt een tweede expert meeting waar de - misschien samengevoegde - ideeën worden gepresenteerd en toegelicht.

In januari 2019 is er een beslissingsbijeenkomst.

www.jijenoverijssel.nl/levensboom