Doe mee aan de groene ondernemersprijs van Overijssel

Home > Inwoners > Actuele berichten > Doe mee aan de groene ondernemersprijs van Overijssel

Doe mee aan de groene ondernemersprijs van Overijssel

Hebt  u als ondernemer in de agrarische sector, vrijetijdseconomie of op een bedrijventerrein een idee dat zowel goed is voor uw bedrijf als voor de Overijsselse natuur? Dan is dit uw kans om natuur en ondernemerschap samen te laten gaan en misschien wel de Ereprijs van provincie Overijssel te winnen!

Schrijf u in voor de Ereprijs van provincie Overijssel, maak gebruik van een adviesgesprek om het idee verder te brengen en maak kans op €10.000 om het plan uit te voeren.

Voorbeelden zijn voor een idee zijn bodemverbeteringsmaatregelen die leiden tot een beter vleesproduct, het inrichten van een groen dakterras op uw camping, of het aanleggen van een wadi op een bedrijventerrein. Aanmelden kan tot 1 maart 2020 via de website natuurvoorelkaar.nl. Daar vindt u ook het reglement en meer achtergrondinformatie.