Digitale sociale kaart gemeente Staphorst

Home > Inwoners > Actuele berichten > Digitale sociale kaart gemeente Staphorst

Digitale sociale kaart gemeente Staphorst

Dit item is verlopen op 01-06-2017.

Kunt u nog wijs worden uit het enorme aanbod, bijvoorbeeld op het gebied van gezondheid, zorg, welzijn, onderwijs, sport, begeleiding en ondersteuning? Op de digitale sociale kaart vindt u wat u zoekt!

Een digitale sociale kaart is een website waarop de veelheid van algemene en collectieve voorzieningen staan en de verschillende organisaties die deze aanbieden. De digitale sociale kaart brengt deze op eenvoudige wijze in beeld.

In 2016 is gestart met de ontwikkeling van de digitale sociale kaart gemeente Staphorst. Via MEE IJsseloevers is de samenwerking gezocht met Sociale Kaart Nederland (SKN). De afgelopen maanden zijn veel organisaties in kaart gebracht en benaderd. Doelstelling van de digitale sociale kaart Staphorst is een compleet beeld te schetsen van organisaties en initiatieven op het gebied van het sociale domein waar inwoners zonder indicatie terecht kunnen, dus vrij toegankelijk en niet commercieel. SKN voert ook het beheer uit, zodat de kaart altijd up-to-date is.

De sociale kaart is te raadplegen via staphorst.socialekaartnederland.nl.