Denkt u aan het aan- of afmelden van uw hond?

Home > Inwoners > Actuele berichten > Denkt u aan het aan- of afmelden van uw hond?

Denkt u aan het aan- of afmelden van uw hond?

Heeft u een hond aangeschaft? Of heeft u geen hond meer? Geef wijzigingen op tijd aan ons door.

Iedereen die in het bezit is van één of meerdere hond(en) moet hondenbelasting betalen. U bent verplicht aangifte te doen. De hoogte van de belasting is afhankelijk van het aantal honden dat u heeft. De tarieven voor de hondenbelasting kunt u vinden op ons belastingloket. Als u geen hond meer heeft kunt u deze afmelden. Wij verwerken uw afmelding dan in onze administratie.

Wijziging doorgeven

U kunt uw hond(en) aan- of afmelden door een formulier digitaal in te vullen (met Digid) of door contact op te nemen met team Belastingen, telefoonnummer (0522) 46 74 34.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Kijk op www.staphorst.nl/hondenbelasting of neem contact op met team Belastingen, telefoonnummer: (0522) 46 74 34.

T. (0522) 46 74 00 of bel: 140522
E. gemeente@staphorst.nl